top of page

"När Gunilla coachade mig fick jag en annan insikt, jag började tänka i andra banor som stärkte mitt självförtroende.

Jag var i en arbetssituation som jag började växa ur och med hjälp av Gunillas coaching började jag tänka annorlunda om min framtid. Det är bra att få hjälp att öppna nya dörrar, tänka på ett annat sätt och kunna vända frågor till något positivt. Jag startade en ny process i min personliga utveckling"

"Gunilla är verkligen skarp och lyckades snabbt uppfatta mig som person. Hennes öppna och lättsamma sätt skapade snabbt en god miljö för coaching.  Tillsammans hittade vi snart mina utmaningar och kunde jobba med dem genomgående. Tack vare hennes coaching hittade jag mitt "lugna jag" som lätt kunde hantera och analysera situationer på ett rationellt sätt. Lyckades även tack vare min "Baloo" ta ytterligare några steg utanför min komfortzon. Tack Gunilla!"

Mikael, Global Service Line Owner, IBM

Vad tycker andra?

Pär, Marknad/Sälj, Karlshamns Hamn

"Gunilla's coaching has been incremental to my career change over the past 12 months. Her experience, guidance and mentoring at every step has helped me to establish a new career path I never believed possible. I highly recommend Gunilla to anyone looking for

a coach."

Niki, Founder & CEO of My Scandinavian Home and Author.

Med Gunilla som ”Private Eye” har jag fått coaching som varit direkt applicerbar på utmaningarna i projektet jag driver. Framgången har haft en mycket stark koppling till de mål vi satte upp och arbetade mot under de sex månader programmet varade. Med stor skicklighet har Gunilla, utan att föreslå lösningar, hjälpt mig att utveckla mig själv både i min yrkesroll och som person. Jag rekommenderar alla som har möjligheten att göra samma resa!

Christofer, Project Manager, Alfa Laval

bottom of page